perjantai 2. toukokuuta 2014

3-viikkoisten kuvat ja nimet :)

Vappupäivän kunniaksi pennuilla tuli 3 viikkoa täyteen.

Laatikossa tepastellaan jo terhakkaasti, ensimmäiset hännänheilutukset on vastaanotettu, ja verbaaliset harjoitteet murinan ja haukkumisen muodossa ovat hyvässä vauhdissa :)
Puolet pentulaatikosta on eilisestä saakka ollut sanomalehteä, ja aikas hienosti pupsit jo käyvät pissimässä paperipuolelle ja pitävät pääsääntöisesti karva-alustan puhtaana. Vahingoista huolehtii kuitenkin edelleen Naava kovalla innolla.
Kukaan pennuista ei ole vielä onnistunut kiipeämään laatikon etulaidan yli, mutta kovin siinä jo keulitaan kun tuttu ihminen huoneessa näkyy (tai kun on äireetä ikävä). Eiköhän kuitenkin ihan lähipäivänä jo poisteta laita kokonaan, ja päästetä pupsilauma tulvimaan pentuhuoneen lattialle :)
Murkina on toistaiseksi koostunut pelkästä maidosta, mutta tässä viikonlopun aikana on tarkoitus aloittaa kiinteään ruokaan totuttelu jauhelihan muodossa.

Tässä kuvat 3-viikkoisista pikkutessuista :)
Samalla julkistetaan pikkuotusten nimet, kun vihdoinkin sain päätettyä kuka kukin on :) Tällä kerralla pentueen nimiteemana on muinaissuomalainen mytologia.

Neiti (Siiri Sukkamieli):




Herra 1 (Mauno Maahinen):



Herra 2 (Väinö Vesihiisi):



Herra 3 (Mauri Metsänpeikko):



Herra 4 (Hippa Halliparta):



1 kommentti: