lauantai 25. toukokuuta 2013

11vrk kuvat ja nimet :)

Pennut täyttävät tänään 11vrk.
Ensimmäisen viikon aikana kaikki pennut lähestulkoon tuplasivat painonsa. Kaikki ovat virkeitä ja hyvinvoivia, ja varsin määrätietoisesti mönkivät maitobaarille aina tilaisuuden tullen.

Ninja on hoitanut pentuja todella tunnollisesti ja pitänyt pentulaatikon erittäin siistinä, allekirjoittanut saa vaihtaa käytännössä puhtaita alusia päivästä toiseen. Alkuviikosta hetkellisenä huolenaiheena oli Ninjan hyvin äkisti alkanut nisätulehdus, mutta se onneksi hellitti jo parissa päivässä lääkityksen ja ahkeran lämpöhautomisen myötä, eikä missään vaiheessa vaikuttanut Ninjan haluun ja kykyyn hoitaa pentujaan.
Eilen alkoi ensimmäisillä pennuilla silmät aueta. Tänään tilanne on sellainen, että kaikilla tytöillä on näköaisti pelissä mukana, mutta pojjaat hortoilevat vielä sokeina.

Pentujen nimet on nyt päätetty :) Nimet tulevat suoraan yhden kaikkien aikojen suosikkibändini, CMX:n, kappaleiden nimistä. Katsotaan tässä ajan mittaan, kuka yksilö minkäkin nimen saa, mutta joka tapauksessa pojat ovat Pohjoista Leveyttä, Revontulten Repijä ja Tähtilaivan Kapteeni, ja tytöt puolestaan Kätketty Kukka, Tähdet Sylissään, Veden Ääri ja Sateenkaaren Pää.

Tässä koko pupsiläjä tänään aamusella maitobaarivierailun jälkeen :)

Ja nyt niihin yksilökuviin, ensin neidit ja sitten herrat.

Neiti 1:




Neiti 2:



Neiti 3:



Neiti 4:



Herra 1:



Herra 2:



Herra 3:






2 kommenttia:

  1. Mummulta terkkuja <3 ihania ja suloosia lapsukaasia ja nuo parkit, apua, ne on niin Helmin värisiä.

    VastaaPoista
  2. Ja mummo harmittelee, ettei CMX:llä on sen nimistä kappaletta kuin Tuuli Puhaltaa :). Ihania palleroita, Ninjalle terveiset, on ikävä.

    VastaaPoista