torstai 24. huhtikuuta 2014

2 viikkoa mittarissa

Hurja miten aika meneekin vauhdilla, Naavan lapsoset täyttivät tänään jo 2 viikkoa!
Muutamaa kännykkäräpsyä lukuun ottamatta kuvia ei tänään vielä heru, vaan kuvausassistentin reissusta johtuen 2-viikkoispotretit otettaneen vasta sunnuntaina.
Pentulaatikossa on edelleen kaikki hyvin. Neitipentua ja mustaa poikaa lukuun ottamatta pentujen silmät ovat parin viime päivän aikana auenneet, ja eivätköhän nämä kaksi mattimyöhäistäkin lähipäivinä siirry näkevien kerhoon. Koko viisikko kasvaa tasaiseen tahtiin, pulleita maidonlitkijöitä ovat edelleen. Tänään oli ohjelmistossa ensimmäinen matokuuri, ja sitä varten myös punnitus, todettiin että pikkuotukset ovat hienosti ylittäneet kilon rajapyykin.
Naava viettää edelleen suurimman osan ajastaan laatikossa, mutta malttaa sentään välillä jo vähän hengailla muuallakin, ja tänään kävimmekin ensimmäisellä pidemmällä lenkillä mammakoiran kanssa sitten pentujen syntymän. Naava nautti täysin siemauksin omasta laatuajastaan, pääsi sinkoilemaan ja riehumaan kaikessa rauhassa :) Kotiin tultaessa oli kyllä jo ihan hirmuinen kiire takaisin pentujen luo.

Tässä koko viisikko maitobaarissa:





Pentulaatikon siivoustoimien ajaksi pikkuotukset muuttavat paffilaatikkoon. Alkaa pikkuhiljaa käydä tilapäisasumuksen tunnelma tiiviiksi, sen verran vauhdilla kasvavat :)
Herra 4 sammui kesken kynnenleikkuun :)




Ja tässä puolestaan herra 3 demonstroi, miten vaakakuppi alkaa jo olla hippasen ahtaanpuoleinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti