torstai 28. heinäkuuta 2011

Pennut täyttivät eilen 2 viikkoa :)

Ekat kaksi viikkoa ovat takana, ja kaikki on sujunut oikein mukavasti.
Muutaman viime päivän aikana ovat kaikilla silmät avautuneet, ja liikkuminenkin alkaa olla jo koiramaisemman näköistä :) Enimmäkseen pennut toki edelleen nukkuvat ja syövät, mutta pari paininpoikastakin kera murinaharjoitteluiden on jo nähty :) Ketterimmät menijät yrittävät jo nousta laatikon rimojen päälle, ja äidin yli möngitään vauhdilla.
Naava viettää hyvin uskollisesti aikaansa laatikossa, pitää sen erittäin puhtaana ja hoitaa pennut mainiosti.
Yhdellä pennulla ollut tulehtunut ihoalue parani nopeasti lyhyen antibioottikuurin myötä, eikä koko asiaa enää huomaa muusta kuin lyhyemmäksi leikatuista karvoista.

Eilen iltasella ehdin napata muutaman otoksen pikkumarsuista. "Virallisemmat" kaksiviikkoiskuvat saadaan varmaankin otettua viikonlopun aikana, ja toivottavasti päiväsaikaan luonnollisemmassa valaistuksessa.
Tässä kuitenkin muutama räpsy eiliseltä :)

Yleistä elbailua pentulaatikossa:


Pentujen nimet julkistetaan varmaankin lähiaikoina, mutta ainakin toistaiseksi he kulkevat tuntomerkkien perusteella saamillaan lempinimillä.
 
Neiti X (eli aiempien kuvien nti 2):


Suttuinen kuva, mutta tässä Kauluri (hra 7) ja Raisa (nti 3) esittelevät merkkisävyjä laidasta laitaan :)

Kainalo (hra 8) ja Neiti X:

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Joiku jr (hra 1) :) Pikkujoiku ei pitänyt kiirettä simmujen avaamisen kanssa, ne aukesivat kunnolla vasta tänään aamulla, joten kuvassa ovat vähän sirrillään vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti